Om Sirius ACT

Hvem er vi og hva gjør vi?

Vi jobber hele tiden med å tiltrekke oss og utvikle de beste medarbeiderne bransjen

I Sirius ACT jobber vi grundig med å rekruttere ledere og medarbeidere. Dette sikrer at vi ansetter de beste innen vår bransje, samtidig som rekrutteringsprosessen oppleves som rettferdig. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er interessert o å jobbe hos oss. Under presenterer vi vårt team

Ta kontakt
Sirius ACT - Alle ansatte - Gruppebilde

Christian Henrik Bergh

Daglig Leder

Christian har hovedfag i statsvitenskap med videreutdanning innen prosjektledelse fra BI. Med over 20 års erfaring med etablering av selskaper og organisasjoner, har han opparbeidet seg en unik kompetanse innen ledelse, prosjektledelse og forretningsutvikling. Christian har tidligere ledet det internasjonale konsulentselskapet SHL i Norge, og han står også bak etableringen av AS3 Employment i Norge, et ledende nordisk selskap innen inkludering.I dag er Christian daglig leder i Sirius ACT med en visjon om å skape reel innvirkning og verdiskapning for både individer og organisasjoner.

Christian Henrik Bergh - Daglig leder Sirius ACT
Fredrik Sydnes - Senior Partner Sirius ACT

Fredrik Sydnes

Senior Partner

Fredrik har en mastergrad innen finans fra Handelshøyskolen BI. Med bred kompetanse innen entreprenørskap, har han opparbeidet seg verdifull erfaring gjennom arbeid med etablererprogrammer både i Norge og internasjonalt. Som en dyktig forretningscoach, har Fredrik en unik evne til å hjelpe både ledere og deres virksomheter med å nå sine mål.

Han har en dyp forståelse for hva som kreves for å drive en virksomhet fremover.I Sirius ACT har Fredrik en særlig rolle i å videreutvikle våre entreprenørprogrammer, hvor han bruker sin ekspertise til å forme programmer som møter behovene til dagens entreprenører.

Susanne Lindtein

Senior Partner

Susanne har en mastergrad fra Universitetet i Oslo og NTNU, med spesialisering innen innovasjon og læring i organisasjoner. Hun har bred erfaring som forretningskonsulent fra både Norge og Asia. Susanne var med å etablere konsulentselskapet Nordic Resource Group i Beijing.

Susanne har jobbet med lederutvikling for en rekke internasjonale selskaper og offentlig sektor i Norge. Hennes erfaring inkluderer også en periode i det globale konsulentselskapet SHL.

I Sirius ACT er Susanne ansvarlig for utvikling og ledelse av våre lederprogrammer. Hun bruker sin ekspertise til å skape programmer som er skreddersydd for å møte de unike utfordringene og mulighetene som dagens ledere står overfor.

Susanne Lindtein - Senior ACT Senior Partner
Emilie Syse Engaas - Tiltaksleder oppfølging Sirius ACT

Emilie Syse Engaas

Tiltaksleder oppfølging

Emilie er utdannet sykepleier og hatt en rekke forskjellige roller ved Oslo Universitetssykehus. Hun har arbeidet mye i tverrfaglig team og vært med på etablere nye prosedyrer på Ullevål. Emilie har jobbet med alle typer pasientgrupper, også akutt og kritisk syke. Emilie har svært god og relevant erfaring med å jobbe med mennesker i alle livssituasjoner.

Emilie har jobbet som karriere- og forretningsrådgiver og er i dag tiltaksleder for arbeidsmarkedstiltaket Oppfølging Sirius ACT gjennomfører i samarbeid med NAV. Hun er dedikert til å hjelpe mennesker med å realisere sitt fulle potensial og oppnå sine karrieremål.

Uno Dahl Henriksen

Prosjektleder Etablerertjenesten

Uno har mer enn 20 års erfaring med bedriftsetablering og ledelse. I tillegg har Uno lang erfaring med å jobbe med veiledning av etablerere og leder for arbeidsmarkedstiltak i NAV, noe som gir ham en unik innsikt i både offentlig og privat sektor.

I sin nåværende rolle leder Uno Etablerertjenesten i Søndre Viken, et prosjekt som Sirius ACT leverer i samarbeid med fylkeskommunen, kommunen i regionen, NAV og innovasjon Norge.

Uno Dahl - Sirius Act

Marianne Birkeland Øvrebø

Etablererveileder

Marianne er utdannet sosionom, med mastergrad i flerkultur. Hun har lang erfaring med å jobbe med inkludering, forretningsutvikling og som veileder/coach. Hun har en dyp lidenskap for entreprenørskap og trives med å støtte grundere gjennom prosessen med å skape bærekraftige bedrifter.

Marianne jobber i dag på flere av Sirius ACT sine etablererprogrammer som vi gjennomfører i samarbeid med NAV.

Nina Hagerup

Etablererveileder

Nina har en mastergrad i innovasjon og ledelse med fordypning i entreprenørskap. I tillegg har hun en master i rådgivningspedagogikk med fordypning i karriereveiledning. Hun har en rik bakgrunn som forretnings- og konseptutvikler, og har selv vært etablerer for to oppstartselskaper. Nina har også bred erfaring med å jobbe med inkludering.

I sin nåværende rolle i Sirius ACT, bidrar Nina aktivt i flere av våre etablererprogrammer.

Nina Hagerup - Sirius ACT Etablererveileder
Pål Windingstad - Karriere og forretningsrådgiver i Sirius ACT

Pål Windingstad

Karriere- og forretningsrådgiver

Pål har utdanning innen veiledning og coaching. Han har også lang erfaring innenfor jobb- og karriereveiledning på NAV sine arbeidstiltak.

I tillegg har Pål lang fartstid som grunder av flere selskaper og er kjent for sin evne til å se muligheter i markedet for den enkelte og forstå hvordan man best kan hjelpe hver enkelt kandidat inn i jobb. Pål jobber i dag på våre etablererprogrammer og oppfølgingstiltaket samarbeid med NAV.

Maria Lindborg Isaksen

Karriere- og forretningsrådgiver

Maria har en mastergrad i tverrfaglig samfunnsvitenskap, med videreutdanning fra master innovasjon og ledelse, fra Universitet i Sørøst-Norge. Maria har 20 års variert arbeidserfaring fra privat og offentlig sektor.

Maria har svært god kompetanse på arbeidsmarkedet. Hun har også tidligere jobbet med inkludering på oppdrag for NAV.
Maria brenner for inkludering og mangfold, fordi det utløser kreative ideer, som utløser flere muligheter for utvikling & vekst.

I dag jobber Maria som karriere- og forretningsrådgiver i Sirius ACT.

Maria Lindborg Isaksen Karriere og forretningsrådgiver i Sirius ACT
Hanne Emilie Pettersen - Karriere og forretningsrådgiver i Sirius ACT

Hanne Emilie Pettersen

Karriere- og forretningsrådgiver

Hanne har en bachelor i markedsføring, med spesialisering innenfor prosjektledelse. Hun har en lang og variert karriere, med erfaring fra servicebransjen, kunderelasjoner, sykepleiefaget og som personlig trener.

Hanne har god kjennskap til arbeidsmarkedet i Vestfold, samtidig er hun vant med å veilede mennesker i ulike situasjoner og er dedikert i arbeidet med å inkludere flere mennesker i arbeidsmarkedet.

I dag jobber Hanne som karriere- og forretningsrådgiver i Sirius ACT.

Ole T. Hoelseth

Karriere- og forretningsrådgiver

Ole har en bachelor innen Media Studies fra London og mer enn 30 års arbeidserfaring innen salg, PR og markedsføring.
Ved siden av ulike roller som blant annet daglig leder, redaktør, markedssjef og kommunikasjonsrådgiver, har Ole også jobbet som jobbkonsulent. Ole har flere års erfaring fra tiltaksbransjen, hvor han har jobbet med veiledning av jobbsøkere, bedrifter og samarbeid med NAV.

I dag jobber Ole som karriere- og forretningsrådgiver i Sirius ACT.

Ole Hoelseth Karriere og Forretningsrådgiver i Sirius ACT
Kristin Borgersrud Simmons - Karriere og forretningsrådgiver

Kristin Borgersrud Simmons

Karriere- og forretningsrådgiver

Kristin har studert Master of Science ved Edinburgh University. Hun har lang og variert erfaring fra flere yrkesroller, både i Norge og England. Kristin har de siste årene arbeidet som konsulærmedarbeider ved den norske ambassaden i London, hvor hun har bistått norske borgere i utlandet.

Kristin har studert Hun har igjennom sin egen arbeidskarriere opparbeidet seg solid kompetanse på veiledning, mellommenneskelig relasjonsbygging og kreativ problemløsning. Kristin har en urokkelig tro på at alle kan bidra og at optimal inkludering i arbeidslivet er helt grunnleggende for god livskvalitet. I dag arbeider Kristin som karriere- og forretningsrådgiver i Sirius Act.

Haakon Seeberg

Karriere- og forretningsrådgiver

Haakon er udannet allmennlærer fra Tromsø Lærerhøgskole. Han har lang arbeidserfaring, blant annet som karrierveleder innenfor oppfølging og avklaring, samt som utredningskonsulent for Vestfold yrkesavklaring. Haakon har lang erfaring i arbeid innenfor barnevern og fosterhjem, med ulike lederroller innenfor fagfeltet.

I tillegg til lang erfaring innenfor veiledning, har han også svært god kjennskap til arbeidsmarkedet i Vestfold. Haakon har lang erfaring i arbeid med mennesker i vanskelige situasjoner og med å se muligheter for den enkelte, spesielt har han arbeidet mye med unge voksne. I dag arbeidet Haakon som karriere- og forretningsrådgiver i Sirius Act.

Haakon Seeberg - Sirius ACT
Anne Nordseth Westbye

Anne Nordseth Westbye

Karriere- og forretningsrådgiver

Anne har en mastergrad i markeds- og teknologiledelse ved handelshøyskolen BI, med spesialisering innen merkevarebygging, digital kommunikasjon og markedsorientert ledelse. Med 15 års erfaring fra marked, - bank og eiendom har Anne tilegnet seg svært god breddekunnskap og har god kjennskap til markedet i Vestfold.

Anne har god forståelse for bedriftenes behov og er vant med å møte kundeforventninger. Samtidig er hun dedikert i arbeidet med å hjelpe mennesker med å oppnå sitt fulle potensiale. Anne jobber i dag som karriere- og forretningsrådgiver i Sirius Act.

Erik Riis Moen

Karriere- og forretningsrådgiver

Erik har studert siviløkonomi og har lang erfaring innenfor rådgivende salg og salgsledelse. Han har flere års erfaring fra private virksomheter i roller som analytiker, kontroller og senior markedssjef. Med disse rollene bak seg har Erik svært god kompetanse når det kommer til arbeidsmarkedet i Vestfold.

I tillegg til god forretningsforståelse, evner Erik også å skape gode relasjoner til menneskene han møter. Har erfaring med veiledning og rådgivning. I dag arbeidet Erik som karriere- og forretningsrådgiver i Sirius Act.

Erik Riis Moen - Sirius ACT